Solutie de automatizare retea de pompare / stocare apa potabila

2.850lei3.400lei

Solutia de control de la distanta pentru statii de foraj pompare in mediul rural si nu numai.

Functionalitatea consta in faptul  nivelul apei din rezervoarele de stocare este controlat automat prin actionarea pompelor de la forajele de mare adancime. Tot acest proces paote fi urmarit in timp real pe telefonul mobil. Sistemul notifica utilizatorii, prin intermediul aplicatiilor de tip WhatsApp, Telegram, etc. Sistemul are capacitatea de a controla elementele componente ale statiilor de pomapre/stocare, si are integrat algoritimi de protectie a acestor elemente.

Conceptul, nu este nou, dar solutia in sine este speciala, pentru ca este eficienta, simplu de utilizat si mai presus de toate, scade costurile de intretinere si creste calitatea serviciului de livrare apa potabila.

 

Un calcul simplu facut pe clientii, care deja utilizeaza acest sistem, nu arata ca, investitia in sistem se amortizeaza in doi ani de la achizitea acestuia.

 

Solutia consta  intr-un ansamblu de componente:

  • Controller central multifunctional
  • Sistem de comunicatie 3G de tip Client Server. Poate fi utilizat orice tip de sim GSM.
  • Aplicatie de control distant,   monitorizare, dispecerat si actionare,   utilizabila de pe telefonul mobil si computerul personal.
  • Aplicatie de notificare pe telefonul mobil de tip Whatsapp.
  • Sistem de actionare a pompelor si a altor subansamble
  • Detectoar de faze
  • UPS ce ofera o autonomie a sistemului de 90 minute

Acest sistem se poate amplasa pe tablouri deja existente cu modificare in proportie de 25 % a tabloului   sau pe tablouri noi pe care putem sa le furnizam in totalitate la comanda.

Tablourile electrice noi,  sunt concepute sa fie compatibile 100% cu sistemul de control. Pretul tabloului electric este variabil in functie de cererea clientului.

 

Sistemul de baza functioneaza pe principiul detectoarelor de nivel din camerele cu apa uzata. La detectie apa, pompele pornesc pe rand, rotindu-se la fiecare ciculu, astfel viata pompelor creste considerabil.

 

 

 

Cod Produs: Nu se aplică Categorie:

Description

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Solutie de automatizare retea de pompare / stocare apa potabila”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Go to Top