MobileEnvi2

790lei

Disponibil pentru precomandă

Produs din gama industrial.

MobileEnvi2 este un produs destinat monitorizarii temperaturii, umiditatii, radiatie UV, intensitate luminoasa, inundatie, viteaza si directie vant, cu avertizare pe telefonul mobil. Echipamentul foloseste WiFi, sau reteaua GSM pentru avertizare si configurare. Echipamentul poate fi comandat in doua versiuni.

Versiune cu SIM GSM care este orientata mai mult catre partea de avetizare. Aceasta versiune poate avertiza pe SMS si apel telefonic pana la 10 persoane din zona administrativa. Poate fi configurat de la distanta via SMS. Este modelul cel mai eficient si independent de reteaua de internet. Avantajul major e ca la un eveniment de critic de temperatura inalta, echipamentul apeleaza indiferent de ora sau pozitie geografica, administratorul sistemului. Sistemul trimite SMS si apoi apel in cazul in care temepratura sau umiditatea au depasit pragurile setate de administrator.

Versiunea WiFi este destinata monitorizarii in timp a parametrilor cu stoacre in cloud si avertizare pe aplicatia Telegram. Aceasta versiune nu este recomandata in cazul avertizarii, ci doar a monitorizarii. Depinde strict de internet si nu garanteaza in lipsa acestuia o avertizare in timp real.

MobileEnvi2 mai dispune de doua relee de comanda ce pot fi actionate manual sau automat de catre sistem. Releele sunt utile in a opri/porni echipamente de climatizare, deschidere centrale termice, usi, bariere batante.

MobileEnvi2 vertizeaza la lipsa tensiune si depasire praguri presetate a valorilor indicate de senzori.

Sistemul vine in versiunea default cu un senzor de temperatura si umiditate, acumulator backup, si antena interna 2G sau WiFi. Utilizatorul poate seta

Carateristici tehnice:

Umiditate: 0 pana la 100 %rH, acuratete 1.5%, deviatie anuala 0.5%.

Temperatura: -30 pana la 120 grade Celsius, 0.1 grade acuratete

UV, intensitate luminoasa, viteza si directie vant, inundatie, in functie de senzorii ceruti de client. Datele se ofera la cerere.

Date tehnice generale:

  • 30 x 20 x 15 cm
  • IP65
  • temperatura lucru: -20 pana la 70 grade celsius
  • backup be baterie plumb 12V 1.3A (avertizare pe SMS la lipsa tensiune)
  • antena interna sau externa
  • greutate 1 kg

Disponibil pentru precomandă

Description

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MobileEnvi2”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Go to Top