SOLARINO. Solutie completa automatizare sere , solarii

Prezentarea generala si lista de preturi curenta o puteti gasi pe siteul oficial, pe link-ul de mai jos:

 

>>>SOLARINO.RO, aici gasiti oferta completa si detalii, CLICK aici<<<

 

Pretul afisat este orientativ pentru versiunea de baza. Pentru detalii suplimentare contactati-ne la 0744441521

 Toti stim ce este o sera. Interesant e, sa aflam in ce consta o sera SMART. O sera SMART este dotata cu un sistem integrat de automatizare cu care  isi controleaza microclimatul singura. Mai mult chiar, te informeaza pe telefonul mobil starea parametrilor serei si a plantelor, log-eaza toti acesti parametri si ii stocheaza pe termen lung intr-o baza de date. Si daca  nu este indeajuns, poate fi programata sa-si regleze parametrii: temperatura, iluminare, umiditate, ventilatie ,etc.  in functie de cultura selectata de pe SmartPhone-ul tau.

Ce poate face:

 • controleaza ventilatia prin actionarea panourilor mobile  sau a ventilatoarelor. In functie de umiditate, temperatura  viteza vantului si directia lui, o sera SOLARINO, actioneaza panourile de aerisire dupa un algoritm simplu si eficient. Daca temperatura depaseste o valoare de confort pentru plante, presetata de tine sau de programul plantei din sera controllerul central actioneaza luminatoarele opuse directiei vantului, iar cele din directia vantului vor fi deschise partial, pentru a creea un efect de absorbtie dar in acelasi timp si o protectie la smulgerea a acestor parti mobile.

 

Nume solutie: SOLARINO

 

Solutia consta  intr-un ansamblu de componente:

Aplicatie cloud de administrare parametri stari si

 • Controler central multifunctional ce gestioneaza intrega sera
 • Sistem de comunicatie 3G de tip Client Server. Poate fi utilizat orice tip de cartela GSM, din orice retea.
 • Aplicatie de control distant,   monitorizare,  si actionare,   utilizabila de pe telefonul mobil si computerul personal.
 • Aplicatie de notificare pe telefonul mobil de tip Whatsapp.
 • Tablou electric de actionare a elementelor constitutive ale serei si a altor subansamble.
 • Detector umiditate a solului.
 • Detector radiate UV.
 • Detector de lipsa faze electrice.
 • Detector viteza vand.
 • Detector directia vantului.
 • Senzori temperatura.
 • UPS ce ofera o autonomie a sistemului de 90 minute

Automatizarea SOLARINO, este o automatizare de ultima generatie, prin care se urmareste eficientizarea procesultui de adminstrare a unei sere si cresteea calitatii legumelor generate de sera, prin controlul strict a microclimatului din sera si a paramentrilor necesari platelor sa creasca sanatos.

 

                        Avantajele unei sere inteligente

 

Menținerea unei temperaturi controlate într-un mediu cu efect de seră este crucială. Fluctuațiile de temperatură îți pot deteriora sau ucide plantele în doar câteva ore. Sistemele de monitorizare de la distanță protejează plantele valoroase de fluctuațiile extreme de temperatură. Urmăriți pentru a afla mai multe despre aceste sisteme rentabile.

 

Când plantele tale sunt în pericol, fiecare secundă contează. Cu cât descoperi mai devreme o variatie a parametrilor serei sau o problema a echipamentelor de actionare si control ale serei…castigul e de partea ta. Un echipament SMART oferă actualizări în timp real, dar mai presus de toate…se autocontroleaza usurandu-va viatza.

 

 

Description

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SOLARINO. Solutie completa automatizare sere , solarii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Go to Top