Controler deschidere porti, bariere sau usi automate. Functioneaza pe principiul unui simplu apel catre numarul de telefon de pe SIM-ul GSM instalat in controler. Controlerul la randul lui are un releu ce comanda deschiderea portii. Numerele  presalvate in controller vor avea acces. Restul numerelor vor fi respinse de catre sistem.

Acest controler este proiectat si realizat integral in Romania si are avantajul ca software-ul si hardware-ul sunt testate si pentru care garantam o functionare de lunga durata fara a fi nevoie sa resetati periodic echipamentul cum se intampla cu controlerele de acelasi tip produse in  China.

Acest controler are o capacitate de 580 de numere care pot fi salvate prin SMS de la distanta.

Controlerul poate fi setat sa anunte un administrator cand sistemul este accesat de catre utilizatori, trimitand pe SMS numarul de telefon a celui care a deschis poarta/bariera.

Sistemul are un algoritm intern prin care se autoreseteaza daca reteaua e indisponibila  sau ceva nu functioneaza in parametri.

Costul anual a unui SIM GSM ca acest controler sa fie functional este de 5Euro. Este necesara incarcarea lui cel putin oodata pe an, pentru ca numarul sa nu se dezactiveze. DAca administratorul doreste sa primeasca notificari de la controller pe telefonul mobil, atunci el trebuie sa fie incarcat lunar cu optiunea SMS nelimitat.

Pentru mai multe detalii contactati-ne.

Specificatii:

Alimentare: 5V.

Retea GSM: GSM, Orange, Vodafone, Telekom. Nu functioneaza in Digi.

Antena: interna.